Kedves olvasónk!

Egyesületünk a tagdíjakból és adományokból tartja fenn magát. (A következő támogatási évektől kezdve reméljük, már nyertes pályázatok is kiegészítik forrásainkat.)

Az idei évre tervezett programjainkat – köszönhetően támogatóinknak – sikerült maradéktalanul megvalósítanunk. Kiemelnénk itt a bánki találkozót, melyen az ifjúsági tagozatunk is szép számmal képviselte magát és a november 28-i „Kik vagyunk?” workshopunkat, melyet kifejezetten középiskolások számára szerveztünk meg.

Mivel egyre több jó ötlettel bombáztok minket, egyre több megvalósítható, megvalósítandó programunk van, és nagyon fontos számunkra, hogy RW szellemiségét tovább vigyük és szélesebb körben terjesszük, a bevételeinket is növelnünk szükséges. Ennek érdekében találtuk ki a „Licit az Egyesületért, licit a jövőnkért” programunkat. Elsősorban nem pénzt kérünk Tőletek – bár természetesen minden fillért örömmel fogadunk, hanem olyan használati-, dísztárgyakat, amit szívesen felajánlanátok az Egyesület részére. Amire nektek már nincs szükségetek, de valaki másnak még örömöt szerezhet. A felajánlás és a licit is mindenki számára nyitott, a honlapon megtalálható és a kapott e-mail továbbításával is ismerőseitek, barátaitok számára osztható. Ha nincs felajánlásod is böngéssz, licitálj bátran!

Az adománynak szánt tárgyakról egy regisztrációs lapot kell kitölteni, néhány fényképet csatolni. Kérjük, a kezdő licitdíjat is minden esetben írjátok rá.  A felajánlás a http://felajanlas.wallenberghaz.hu – n található űrlap segítségével történik, A minimum induló licit 3.000,- Ft, de természetesen, ha indokoltnak látod, magasabb lehet. A licitlépcső 500,- Ft, vagy annak többszöröse. Nem 500-zal osztható licitet a rendszer nem tud kezelni. A licit lejárta után a „nyertesnek” maximum 48 óra áll rendelkezésére, hogy a fizetendő összeget az Egyesület számlájára átutalja – számlaszám: Magnet bank 16200010-10117286 – ellenkező esetben a következő licitáló lép a helyébe. Preferált a személyes átadás, de ha ez nem lehetséges, postázzuk.

Kérünk Titeket, csak hibátlan tárgyakat, könnyen megvalósítható élményeket (mozijegy, színházjegy) ajánljatok fel, mert nem minden esetben van lehetőségünk ellenőrizni a minőséget, érvényességet. Figyeljetek az időpontra, hogy a nyertes időben megkaphassa az elnyert terméket.

Határidők/Ütemezés

Licit indulás: december 2. 20:00 óra

Licit zárás: december 12. 20:00 óra

Információ: https://www.wallenberghaz.hu/  

Amennyiben nincs felajánlható tárgyad, de mégis szeretnéd támogatni egyesületünket, akkor azt a bankszámlaszámunkra már 1.000,- Ft befizetésesével is megteheted.

Bármilyen kérdésetek/kérésetek van, bátran forduljatok hozzánk e-mailben, a licit@wallenberghaz.hu  címen, vagy a +3670 153 1595 telefonon számon

Az Egyesületnek értékes felajánlásokat, nekünk/Nektek jó szórakozást, sikeres licitet kívánunk!

A Raoul Wallenberg Emberség Háza Egyesület nevében: Domokos Juli, Horvát Ágnes, Horváth-Lindberg Judit